Prilagodba pristupačnosti

Završeni radovi na ugradnji novih pet bokobrana na zapadnom dijelu trajektne luke Preko na otoku Ugljanu

U utorak, 29. rujna 2020. godine, završeni su radovi na ugradnji novih pet bokobrana na zapadnom dijelu trajektne luke Preko na otoku Ugljanu.  Ugradnja novih bokobrana, na većoj visini od nekadašnje, bila je neophodna iz razloga što se radi  o luci s najvećim prometom putnika na području Zadarske županije, kao i zbog prometovanja novog, gabaritima većeg, trajekta iz flote Jadrolinija d.d. Rijeka  “Ugljan“.

Radovima ugradnje novih bokobrana prethodila je izrada pet armirano betonskih utvrdica koje je bilo potrebno izraditi kako bi se na njih postavili novi bokobrani. Poslove ugradnje bokobrana izvela je tvrtka Švenda Tarmann Chemie d.o.o. u vrijednosti od 96.250,00 kuna bez PDV-a , dok je radove na izradi armirano betonskih utvrdica izvela tvrtka PGP d.o.o. iz Zagreba u vrijednosti od 152.205,00 kuna bez PDV-a. Nadzor nad poslovima izrade armirano betonskih utvrdica i ugradnje novih bokobrana u trajektnu luku Preko izvršio je Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva Željko Čirjak iz Zadra.

Nakon dovršenog posla, povećala se sigurnosti prilikom pristajanja svih plovila, koja vrše linijski prijevoz putnika i vozila u trajektnu luku Preko na otoku Ugljanu.

 

 

Image
Radno vrijeme

Radno vrijeme od 07:00 sati i traje do 15:00 sati.


Rad sa strankama je svaki radni dan od 08:00 do 13:00 sati


Dnevni odmor koristi se u vremenu od 11:00 do 11:30 sati